WWW.LAPTOP-KOPEN.TOPLINK.BE

LAPTOP MINI

LAPTOP KOPEN ONLINE

Laptop kopen Acer op www.marktplaats.nl

LAPTOP KOPEN TIPS

LAPTOP KOPEN - Merk van de laptop

De keuze van het merk van de laptop be´nvloedt de prijs en (soms) ook de kwaliteit. Een overzicht van goedkoopst naar duurst: Acer, Fujitsu Siemens, HP, Packard Bell, Asus, Toshiba, Lenovo, Sony,

LAPTOP KOPEN - Schermgrootte

Schermgrootte van de laptop be´nvloedt de prijs. Een notebook met scherm van 15.4" is goedkoper dan een zelfde notebook met 17" scherm.

LAPTOP KOPEN - Schermresolutie

Algemene stelregel is dat hoe hoger de resolutie, hoe kwalitatiever/groter uw scherm en hoe hoger de prijs van de laptop.

LAPTOP KOPEN - Snelheid van de laptop

Algemene stelregel is dat hoe sneller de processor, hoe hoger de prijs.

LAPTOP KOPEN - Harddisk van de laptop

De capaciteit van de disk is natuurlijk bepalend voor de prijs, maar ook de snelheid van de disk. De snelheid van de disk wordt bepaald door het aantal toeren per minuut (tpm). De meeste courante disksnelheid voor laptops is 5400 tpm.

LAPTOP KOPEN - Geheugen van de laptop

Intern geheugen is noodzakelijk voor een vlotte werking. Voor Windows Vista Home Premium is i ntern geheugen van 1GB het minimum. 2GB betekent aangenaam werken op een (mini) laptop. Voor een laptop of desktop is 4GB of meer geen uitzondering meer.

LAPTOP KOPEN - Batterij van de laptop

Het is niet voor iedereen een noodzaak, maar voor sommigen is een goede batterij (lange autonomie) een noodzaak. We onderscheiden hoofdzakelijk 4-cels, 6-cels en 8-cels batterijen. 8 is de beste batterij voor uw laptop.

  © Digitown Webdesign  -  info@digitown.be
LINKPARTNERS

U wenst linkpartner te worden. Plaats onze link op uw website en wij linken terug.

www.laptop-notebook.toplink.be

Overzicht Linkpartners ...